Én még soha…

Ha már a múltkor körbejártuk, hogy mi minden vagyok, akkor ma hadd meséljek arról, hogy mi minden kezdődik “nem”-mel az életemben.

Ezúttal tíz olyan dolgot hoztam, ami velem még soha nem történt meg. (Természetesen ésszerű kereteken belül, tehát ami evidens, mondjuk, hogy még soha nem öltem embert,  azt nyilván nem írtam bele, továbbá azokat az országokat se sorolom fel, ahol még soha nem jártam.)

Szóval,

ÉN MÉG SOHA…

…nem fogyasztottam semmilyen kábítószert, de még egy slukkot sem egy füves cigiből. És szomorúnak, meg ijesztőnek tartom, hogy ennek a ténynek szerepelnie kell a listámban, de sajnos a két kezemen könnyen meg tudom számolni, hogy az általam ismert nagykorúak közül ezt a mondatot hányan írhatják le magukról. És akkor abba már beleszámoltam a nyolcvannyolc éves Nagyimat is.
Amszerdamban, ahol ez nem csak legális lett volna, de választhattam volna nyalóka, csokoládé vagy sütemény formájában is, egy töredékmásodpercre átfutott az agyamon, hogy “mi lenne ha”, de egyszerűen nem tudok elképzelni olyan tripet, ami szebbet, változatosabbat, ihletőbbet adna, mint a józan (tudatos vagy meditatív) fantáziám, rosszabbat meg minek akarnék magamnak?

…nem ittam energiaitalt. És nem is hiszem, hogy létezne olyan helyzet, amikor a szervezetem igényelné. Ha valamiért semmi mással nem érem be, csak valami koffeinnel dúsított műanyaggal, akkor inkább magamba döntök egy vaníliás kólát, abban legalább az ígérete megvan valami olyasminek, amit eleve emberi fogyasztásra találtak ki.

…nem jártam férfivécében. Ez egy teljesen random dolog, egyáltalán nem is fontos, de azért szerettem volna megemlíteni.

…nem ettem se lágy-, se tükörtojást. A tojás (amikor nem a panírt köti egybe, hanem látszik, hogy tojás) eleve bélistás étel nálam, de bizonyos formáival már elkezdtem megbarátkozni. Például jó sűrű, gazdagon telipakolt tojásrántottáról már beszélhetünk. De hogy én azt a gyanús, sárga, folyós izét megegyem!?!?
És akkor az a mennyire meghasonlott érzés, hogy közben az egyik kedvenc desszertem, ha ezt a gyanús, sárga, folyós izét, ráadásul nyersen, jó alaposan kikeverjük cukorral. 😀

…nem kaptam meglepetés bulit. Szervezésben vetem már részt, és mindig irigyeltem egy kicsit az illetőt, aki bejött és meglepődött. Szóval kedves barátaim, még két évet várok, aztán a negyvenedikre megszervezem magamnak, és úgy meg fogok lepődni, hogy azt aztán nem tudjátok überelni! Egyébként szerintem az igazi meglepetés buli az, ha nem is kötöd az illető szülinapjához, csak úgy találomra kiválasztasz egy napot az évben, mert akkor tuti nem lesz felkészülve rá.

…nem láttam a Titanicot. Leóka feje, főleg a korai időszakából olyan szinten irritál, hogy meg se kíséreltem végignézni vele egy ilyen hosszú filmet.

…nem tartottam kutyát. Mármint sajátot. Amikor a Nagyimmal éltem, neki volt kutyája, de nekem nem sok közöm volt Ladyhez. Nem is vagyok biztos benne, hogy jó gazdi válna belőlem, a személyiségemhez meg kifejezetten egy macska passzolna inkább, rájuk viszont allergiás vagyok.

…nem daueroltattam be a hajam. Gyakorlatilag minden más megtörtént már vele, volt egészen hosszú és alig néhány centis, volt szőke, barna, melírozott, burgundi és narancssárga, de még lila és kék is, ám a tartós hullám mindeddig elkerülte.

…nem törtem el semmimet. Zúzódva volt már a kezem, és akkor kaptam is rá egy fél gipszet, vagyis olyan tartógipszet, ami azon kívül, hogy rajzolhattak rá a barátaim, nem sok célt szolgált, viszont a csontjaim egyelőre tökéletesen épek és töretlenek.

…nem készítettem ilyen listát. És mindeddig nem is tudtam, hogy ilyen nehéz lesz. Hogy ennyire szerencsés vagyok, hiszen rengeteg dolog megtörtént már velem. Ültem repülőn, láttam a tengert, jártam sokfelé, kóstoltam, átéltem sok mindent. Szóval ezért már megérte összeszednem ezeket a dolgokat.

Mentés

Mentés

Reklámok

Én még soha…” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Róbert Katalin szerint:

    A férfivécés kitétel külön érdekes szerintem, mert nagyon sokan tettük már meg, hogy egy állati hosszú (benzinkutas vagy hasonló) sornál szépen bevágódtunk az üres pasivécébe, és hip-hop, már végeztünk is. Te egy hős vagy, hogy mindig kiállod a sort 🙂

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s