Szivárvány TAG

Ma azt a kérdéssort hoztam el, amelyben a szivárvány színeit faggatják, jobban mondva engem, a színekről, és a hozzájuk kapcsolódó kedvenc termékekről. Minden színhez két terméket fogok társítani, de bőven lesz köztük csalás is, azaz olyasmi, aminek csak a csomagolása tükrözi az adott színt, vagy épp a csomagolás tér el nagyon. És hogy miért épp ma hozom ezt a TAG-et? Nos, aki tudja, miért, annak azért, aki nem, annak meg… csak úgy. 🙂

19238382_1424112010989440_1182027655_oPIROS

Aki ismer, tudja, hogy hadilábon állok a pirossal. Illetve most már lassan-lassan kezdek barátkozni vele, de azért ez még messze nem a Monroe-ajkak pirosa. Inkább a téglavörös, ami beilleszthető az őszi színeimbe.
Ezért is hoztam ide ezt a rúzst, az Estée Lauder Pure Color Envy rúzsát Fierce árnyalatban, mert ez volt az első igazi mérföldkő, amit e szín irányába megtettem. A kép csalóka, itt barnásnak látszik, de valójában téglapiros ez a rúzs.
Ha viszont a csomagolást nézzük, akkor mi más juthatna eszembe a piros színről, mint a Pupa?! Sok-sok mindent használok és szeretek ettől a márkától, ide most mégsem egy valódi sminkterméket hoztam, hanem egy eszközt. Egy ceruzahegyezőt. A sminkceruzákat cseppet sem egyszerű hegyezni, mert a hegyük puhább, kenődik, könnyebben törik. Ez a kis holmi viszont valóban megbirkózik velük, legyen szó akár vékony, akár vastag ceruzáról, ez szépen, egyenletesen hegyez, valóban hegyesre hegyez, és nem marad a ceruzabél fele a pengéken.

19401036_1424112057656102_334894407_o

NARANCSSÁRGA

Na, hát a pirossal ellentétben a narancssárgát szeretném én, csak nem áll jól. Úgyhogy ide már megint nem a jó választ írom. Ezek ugyanis korallszínűek inkább, vagy őszibarackszínűek, de ha mindenképp be kell határolni, akkor azért sokkal inkább narancssárgásak, mint rózsaszínűek, vagy bármi más.
Ezek egyike, ami már régóta kedvenc, az Essence ajakceruzája 04 Peach beauty árnyalatban. Számomra ez a szín a tökéletes tavasz. A nyíló koratavasz színe. Az Essence ceruzái ráadásul ritka jó minőségűek és tartósak is. Egyetlen komoly gond van ezzel a termékkel, pontosabban az árnyalattal: hogy kivonták a forgalomból. Van ugyan még egy használatban levő, és egy bontatlan tartalékom, de tényleg csak vasár- és ünnepnapokon használom, hogy sokáig kitartson.
Ami viszont újabb felfedezett, de szinte ugyanez a szín, az a TheBalm pirosítója, a Hot Mama. Ugyanez a barackos korall, csak ráadásul még csillog is, ami még narancsosabbá teszi, és hát egyáltalán… CSILLOG! 😀 Nagyon pigmentált, kevés is elég belőle ahhoz, hogy izgalmas nyári fényt adjon az arcnak.

19369332_1424112094322765_1424871843_oSÁRGA

Már megint csalok. Ezeknek már megint csak a csomagolása sárga. De hát mit tegyek, ha nem tartok itthon sárga kencéket? Egyébként az Isana testpermetében lehet hogy a folyadék is sárga, de az illata, ha mondhatok ilyet, mindenképp az. Lady Lemon & Mr. Mint kettőse a citrom és a menta hűsítő erejével ment meg ezeken a nyári napokon.
A Lovely Pump Up szempillaspirál pedig szintén jogosan került ide a sárga tubusában, mert ennél jobb spirált nem találtam még se drogériás, se high-end kategóriában.

19238337_1424112114322763_1778101515_o

ZÖLD

Végre valami, ami tényleg az ami! 😀 Tőlem szokatlan, mondhatni meglepő módon az Il Makiage zöld szemfestéke tényleg zöld! Na, jó, azért persze nem az a ragyogó fűzöld ez sem. Aranyos olíva, ami számomra, az én szememhez a legtökéletesebb színné teszi. A szemem valahol a zöld és a barna között változtatja a színét, és hát persze, hogy szeretném zöldebbnek mutatni, mint barnának, ebben pedig tökéletes társam ez a szemfesték.
Ahogy tökéletes társam a Himalaya Herbals Revitalizing éjszakai kréme is, bár annak már megint csak a kupakja zöld. Viszont nagyon is felfrissíti az arcom, a frissességhez pedig szokás a zöld színt kapcsolni, szóval…

19369262_1424112177656090_979893924_oKÉK

Mi más is állhatna itt az első helyen, mint egy olyan termék, amit nagyon régóta vágytam kipróbálni? A Bath and Body Works tusfürdője nem csak isteni frézia illatú, és krémes, és tápláló, és habzik, de még kék is. Hát kissé lilás kék, az igaz, de azért nagyjából kék.
Ahogy épp eléggé kék a kedvenc nyári szemfesték duóm is a Pupától. Némiképp zöldes kék ugyan, de a fent említett zöldesbarna szememre kenve elég furán mutatna valami királykék festék.

19401504_1424112294322745_322035844_o

LILA

Végre megint egyértelmű győztest hirdethetek egy színnél, és ez pedig a Nars Dominique rúzsa, ami tényleg tökéletesen lila. Szájon is! Aki olvasta a lila rúzsokról szóló bejegyzésem, az tudhatja, mióta keresem ezt a rúzst. Vagyis egy rúzst, ami nem csak olyan, mintha lila lenne, de az is.
Végezetül pedig ismét Pupa, ezúttal a Vamp szemfesték monói közül a 204-es árnyalat. Irizáló ibolyalila szín, ami felkenve szép, hatásos, de mégse tűnik úgy a szemem vele, mintha bevertek volna egyet.

Hát igen. Így végignézve egyik válaszom sem igazán az, amit az ember várna egy színek szerinti bontásban. És hogy miért csináltam meg mégis ezt a TAG-et? Erre hadd válaszoljam azt, amit Mikkamakka, mikor azt kellett megindokolnia, hogy Szörnyeteg Lajos verse miért nem igazi vers: “csak”. 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s