Estée Lauder ajándékakció

Higgyétek el, én annyira szerettem volna ellenállni, az Estée Lauder őszi akciójának, de végül kénytelen voltam belátni, hogy fél ember lennék enélkül a neszesszer nélkül.

20170920_225714-01

Akik betérnek valamelyik Estée Lauder szaküzletbe, kétféle akció közül választhatnak idén ősszel. Ha 12.500Ft.- felett vásárolsz, egy sminktermékekből álló négy luxusmintát tartalmazó neszesszert kapsz a vásárlásod mellé, 31.500ft.- fölött pedig egy hat szépségápolási luxusmintával tömött kozmetikai táska ütheti a markod.
A pénztárcám kímélése mellett már csak azért is az első opciót választottam, mert míg az EL krémekkel igazából nem tudom, hányadán is állok, a sminkjeiket nagyon szeretem.

Na, de most lássuk, miket is sikerült megkaparintanom.

20170920_225435-01Advanced Night Micro Cleaning Foam

Azért ezzel kezdem a leírást mert nem vagyok benne biztos, hogy szeretem. Mármint nem konkrétan ezt a terméket, hanem egyáltalán, ezeket a habzó arclemosókat. Meg úgy általában azokat az arclemosókat, amikkel gondosan kerülni kell a szem környékét, és enyhén nedves bőrbe kell masszírozni őket, de bő vízzel lemosni. Számomra ezek undok dolgok. Én a Take The Day Off típusú, minden-az-egyben lemosókat szeretem, amit csak felkenek, elkenek, és letörlök.
Szóval ezzel még kísérleteznem kell, mielőtt véleményt formálok, mert ki tudja, lehet, hogy pont ez lesz az a bizonyos kivétel, amit majd szeretni fogok. Mindenesetre izgatja a fantáziám, szóval szerintem hallani fogtok még róla.

20170920_225502-01Sumptuous Extreme szempilaspirál

Mostanában kezdek újra megbarátkozni a hagyományos keféjű spirálokkal, ennek pedig a leghagyományosabb keféje van.
A nevében említett extremitást nem tapasztalom, viszont nagyon szép, természetes pillákat lehet festeni vele. Nem hosszabbít, talán egy kicsit dúsít, viszont egyáltalán nem csomósít és nagyon szépen szétválaszt. Igazán jó hétköznapi darab, mivel úgy szépíti meg a pillákat, hogy közben nem ad drámai hatást. Éppen ezért egy ajakhangsúlyos sminket is szépen ki tud egészíteni.
Maga a spirál természetesen fekete, de a külseje az a tipikus Lauder-kék. Mély, elegáns, már majdnem feketébe hajló. Szeretem ezt a színt.

20170920_225520-01Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil

Igazán jó kis szemceruza ez. Kezdő sminkelőknek is nagyon tudom ajánlani, mert amellett, hogy valóban szép fekete, erősen pigmentált, nagyon kellemesen krémes állagú is. Könnyen felvihető, és ha rögvest nekilátsz, akkor jól el is dolgozható. Azonban ha hagyod állni egy kicsit, akkor valóban “Stay-in-Place”, azaz a helyén marad. Immúnis a dörgölésre. Sőt, a kezemre húzott swatch még jó néhány óra után is látható volt, pedig időközben kézfertőtlenítőztem is. Jó tartós tehát, ezáltal alkalmas lehet füstös sminkhez is, de drámai keret is húzható vele.
Talán az egyetlen hibája, hogy sajnos a vízre viszont nem immúnis. Az én szemem kicsit túlságosan is hajlamos bekönnyezni (na, jó, kit akarok becsapni? Imádom a sírós filmeket :D), így a szemem sarkában estére nem sok maradt belőle.

20170920_225243-01Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow

Na, ez viszont tényleg teljesen csodálatos!
A paletta négy színt tartalmaz, kettő fényes, kettő selyemfényű. Kiváló lehet akár utazáshoz is, szépen elkészíthető vele egy teljes szemsmink.
Számomra az vált be, ha a teljes szemhéjam a második árnyalattal alapozom le. Ez egy selyem finishű, lágy taupos-bézses árnyalat. A harmadik szín nagyon hasonló az előzőhöz, ám fényes, így ezzel szépen ki lehet emelni a mozgó szemhéj közepét. A paletta negyedik színe, amely egy selyemfényű lila tökéletes árnyaló a mélyítővonalba és a külső szemzugba. És végül az első, a fényes fehér árnyalat, amely szép fényt adhat a belső szemzugba és a szemöldökcsont alá.
A palettában található festékes serpenyők kisebbek, mint a hagyományos Pure Color Envy serpenyőcskéi (mivel maga a paletta kis kisebb), ezáltal nehezebb hozzáférni a színekhez. De valahogy úgyis bele fogom gyömöszölni a highlighter ecsetem az első színbe egyszer! 🙂
Tartalmaz egy pici applikátort is, ami pont olyan, mint bármilyen más applikátor: vészhelyzetben használható, de akkora vészhelyzet azért ritkán van.

20170920_225605-01Neszesszer

Mindezek a szépségek pedig egy neszesszerben érkeznek. Kívül vászon, belül valami mérsékelten vízlepergető anyag. Szerintem mosható. Rúzsok és szempillaspirál kefék díszítik, az arany színű zippzárt megerősítő bőrpánt ismét a már jól ismert Lauder-kék. Se nem kicsi, se nem nagy. Túl sok dologgal nem lehet megtömni (szerintem nem is érdemes), de a mindennapi kellékeknek jó hordozója lehet.
Az idézettel pedig, amelyet Estée aláírása szignál, tökéletesen egyetértek: “Mindenkinek szüksége van egy kis luxusra”.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, azt javaslom, siessetek, mert szerintem a neszesszerek vészesen fogynak. Az akció csak a szaküzletekben érvényes (Váci utca12, valamint a Mammut II, Westend, Aréna és Budagyöngye bevásárlóközpontokban), a parfümériában nem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólás